lunes, 9 de marzo de 2020

INSTAL·LACIÓ D'AIRE CONDICIONAT


Amés a més de les instal·lacions anteriors, cada vegada és més habitual disposar d'instal·lacions d'aire condicionat.

  • Les més senzilles utilitzen un sistema format per una unitat externa i una o diverses unitats anteriors connectades. Cada unitat interna pren l'aire calenta de l'interior i un sistema de tubs transporta aquest aire calent fins al compressor extern, que l'expulsa a l'exterior. L'instal·lació recull vapor d'aigua de l'ambient i el transforma en aigua líquida, per la qual cosa cal preveura una mena de desguàs amb algun recipient per recollir l'aigua.
Resultado de imagen de instalación de aire acondicionadoResultado de imagen de instalación de aire acondicionado transforma aire caliente a frio

  • En empreses, edificis públics i alguns habitatges de regions càlides s'utilitza un circuait amb conductes situats al sostre per on circula l'aire refrigerat. Una unitat externa expulsa l'aire calent cap al'exterior.L'aire fred es difon per les diferents estancies des de reixetes o difusors situats al sostre o a la part més alta de les parets, ja que l'aire fred es més dens i descendeix, de manera que refresca tota l'habitació.
Resultado de imagen de instalación de aire acondicionado




No hay comentarios:

Publicar un comentario