Enviar por correo electrónicoEscribe un blogCompartir cCompartir en PinterLa industria alimentaria obte materia primera d'origen organic sigui materia primera vegetal o animal
Tranformacio
En la industria alimentaria s'utilitzen alguns tipus de processos de elaboracio:
La coccio: l'aliment s'escalfa aquest proces fa que per una banda l'aliment fos mes digerible
i per una altre que s'eliminen microorganismes
La fermentacio: es deixa que un microorganismes actuin i modifiquin les propietats de l'aliment. D'aquesta manera s'obtenen els yogurts
Conservació
Uns dels problemes mes important que tradicionalment ha agut de superar la industria alimentaria ha sigut la descompocisio i putrefaccio que pateixen els aliments
Dessecacio: Va ser una de les primeres tecniques que es van ideear .evitant que la humetat fassi mal be els alimens
Liofilitzacio: El producte es congela i es deixa en una cambra buit amb l'objectiu de desidratar-lo
Fumatge: Consisteix a sotmetre els aliments a l'accio del fum
Salaó: Consisteix ens desidratar els aliments salant-los
Enllaunament: L'aliment s'escalfa de manera que moren els microorganismes posteriorment s'envasa al buit
Adob: Els aliments se sumergeixen on els microorganismes desapareixen amb vinagre aigua y sal
Almivar: Primer es couen els aliments per esterilitzar-los despres es recobreix amb aigua y sucre
No hay comentarios:
Publicar un comentario