jueves, 8 de junio de 2017

la industria alimentaria




Tranformacio
En la industria alimentaria s'utilitzen alguns tipus de processos de elaboracio:

La coccio: l'aliment s'escalfa aquest proces fa que per una banda l'aliment fos mes digerible
i per una altre que s'eliminen microorganismes

La fermentacio: es deixa que un microorganismes actuin i modifiquin les propietats de l'aliment. D'aquesta manera s'obtenen els yogurts

Conservació
Uns dels problemes mes important que tradicionalment ha agut de superar  la industria alimentaria ha sigut la descompocisio i putrefaccio que pateixen els aliments

Dessecacio: Va ser una de les primeres tecniques que es van ideear .evitant que la humetat fassi mal be els alimens

Liofilitzacio:  El producte es congela i es deixa en una cambra buit amb l'objectiu de desidratar-lo

Fumatge: Consisteix a sotmetre els aliments a l'accio del fum

Salaó: Consisteix ens desidratar els aliments salant-los

Enllaunament: L'aliment s'escalfa de manera que moren els microorganismes posteriorment s'envasa al buit

Adob: Els aliments se sumergeixen on els microorganismes desapareixen amb vinagre aigua y sal

Almivar: Primer es couen els aliments per esterilitzar-los despres es recobreix amb aigua y sucre

No hay comentarios:

Publicar un comentario